VIETNAM-VISA-SERVICE

Online support

Vietnam visa help with Yahoo   Vietnam visa help with Skype   Send us email

Vietnam visa service - Twitter   Vietnam visa service - Pinterest   Vietnam visa service - Google Plus

 Vietnam Visa Service in Belarus

Vietnam Visa Services for Travelers from Belarus

Travelers from Belarus are exempted from Vietnam visa with below condition:
* Maximum 15-day stay;
* Single entry (enter and exit 1 time only);
* A gap of at least 30 days between two visa-free visits;
* Passport with validity at least 6 months;
* Holding return tickets or tickets to the third country;
* Not in the list of people that are banned from entering Vietnam;
 The final decision to grant Vietnam visa exemption will be taken by the Immigration authority upon arrival, based on the authority's judgments of the documents and information then presented.

This website is created to simplify procedure to get Vietnam visa for those that do not meet the above conditions. With such orientation, we have helped thousands of travelers to get Vietnam visa easily and quickly.
Below are some reasons that travelers apply Vietnam visa with us:

We are accredited travel agency, authorized by Vietnam Immigration Office;

99.99% of our clients get visa approved, only some is declined due to law break in Vietnam before;

We offer free, comprehensive and prompt visa consultancy;

Travelers save time and money with online application, secure payment gateway;

100% refund for declined applicants;

You can opt to get visa on arrival (Vietnam airport) or Vietnam Embassy/Consulate;

Total fees to get Vietnam visa are clear & affordable. NO hidden, NO extra charge;

Check visa service fees and apply Vietnam visa online now!

 

There is Vietnam Embassy in Minsk. You can go there to get Vietnam entry visa. Before going there, make sure that you have already Vietnam visa approval letter so you do not waste your time with lots of procedures. Apply now to get Vietnam visa approval letter!

Incase you are far away from the office or you just don't want to deal with paperwork, you should apply visa on arrival. With visa on arrival, you can (only) get Vietnam visa at Vietnam airport. Check service fee and apply Vietnam visa on arrival!

Not Danish? Check to see if you need Vietnam visa or not

 

 

Danske rejsende behøver ikke Vietnam indrejsevisum til 15-dages tur i Vietnam. Visum anvendes til rejsende, der opholde sig mere end 15 dage i Vietnam.

Der er Vietnam ambassade i København. Du kan gå der for at få Vietnam indrejsevisum. Inden vi går der, sørg for at du allerede har Vietnam visum godkendelse brev, så du ikke spilder din tid med masser af procedurer. Ansøg nu for at få Vietnam visum godkendelse brev!

Incase du er langt væk fra kontoret, eller du bare ikke ønsker at beskæftige sig med papirarbejde, bør du anvende visum ved ankomsten. Med visum ved ankomsten, kan du (kun) få Vietnam visum ved Vietnam lufthavn. Kontrollér servicegebyr og anvende Vietnam visum ved ankomsten!

Der er masser af grunde til folk at rejse til det smukke land Vietnam. Det kan være for turist-eller forretningsmæssige formål. Men uanset hvad, være formålet med besøget, er det vigtigt for alle at have et gyldigt pas med en Vietnam-visum for at få en sikker og sund rejse. Det er de vigtige dokumenter, der tillader den enkelte at komme ind i landet Vietnam og blive der et stykke tid. Første gang rejsende kan finde det vanskeligt at skaffe pas og presserende Vietnam visum eller Rush Vietnam visum. Men, kan de henholde oplysninger om Vietnam visum information her. Dette er en anbefalet hjemmeside for rejsende at få visum oplysninger for at undgå besvær og forlegenhed under rejsen.

Ligesom i ethvert land, Vietnam visum ved ankomsten består af mange formaliteter, som har brug for at være opfyldt. En god Vietnam visum service vil helt sikkert hjælpe turister til at få ordentlig information om deres behov og opfylde dem. Nøglen mantra for en sikker passage til et andet land, er beredskab og det samme gælder, mens du besøger landet i Vietnam. Autentisk pas og en betroet visum service er sikker på at give sikker og sikkerhed for den rejsende.

Det er blevet helt almindeligt for rejsende fra hele verden til at besøge forskellige dele af verden og Vietnam er ikke en undtagelse. Under gyldigt visum Vietnam og pas ville hjælpe dem til at nyde deres ferie eller forretningsrejse med succes. Nogle gange kan det ske, at der er et behov for akut Vietnam visum eller Rush Vietnam visum, og det er i disse tider, at et ry og erfarne rejsebureau eller en virksomhed kan blive kontaktet for at få hjælp. Under hele Vietnam visum oplysninger er til gavn for enhver turist, for at nyde deres tur grundigt og undgå spændinger af nogen slags. Med de erfarne rejsebureauer for at hjælpe, er den enkelte reddet fra at ansøge flere gange.